Om ejendommen

Ejendommen er opført i år 1932 og er beliggende på Ane Katrines Vej 2-32, Borups Allé 103 og Kronprinsesse Sofies Vej 43-45. Ejendommen består af 218 ejerlejligheder, som varierer i størrelse fra 40 m2 til 118 m2, hvor der til hver lejlighed hører et kælder- og loftrum. Ejendommen har yderligere kælderrum, som lejes ud til ejere. Derudover  forefindes flere barnevogns- og cykelrum. I ejerforeningen er der 2 erhvervsmål, hvoraf det ene er en frisør.

Det samlede boligareal udgør 12.733 m2 og tilknyttet ejendommen er en stor grøn gård samt en mindre gård. I den store aflukkede gård forefindes cykel-/barnevogn- og ladcykelparkering, grønt område med legeplads, petanquebane og grillfaciliteter  samt dagsrenovationsområder.

 

Ejendommen har siden år 2010 gennemgået forskellige forbedringer såsom nyt kloaksystem, nyt tegltag, udskiftning af gamle betonaltaner med nye tidssvarende altaner, samt ny have. Bestyrelsen arbejder ud fra en 10 års vedligeholdelsesplan, så ejendommen fremstår pæn og nydelig.

Om foreningen

Ejerforeningen Mariendals Have er stiftet tilbage i år 1973 og har til formål at administrere ejendommen og andre fælles anliggender. Foreningen udgøres af samtlige lejlighedsejere i ejendommen, og har ansvaret for driften af ejendommen. Der afholdes generalforsamling en gang om året - inden udgangen af april, hvor beslutninger vedrørende ejendommen og foreningens aktiviteter træffes. Bestyrelsen har ansvaret for at generalforsamlingens beslutninger føres ud i livet, hvilket foregår i tæt samarbejde med ejerforeningens administrator og vicevært.